Knoptekst
Toeragenda Toeragenda Hotel Weekend Hotel Weekend Foto’s Foto’s Links Links Contact Contact Agenda Agenda
Informatie
Maak kennis met MC Zuiderzee, de motorclub van Emmeloord en omstreken! Vanaf begin april tot eind september verzamelen wij iedere woensdagavond om 19.00 uur bij ’t Voorhuys aan De Deel in Emmeloord, om met elkaar een ommetje te maken. Gedurende de zomer bereiden een aantal clubleden een rit voor, die op zondagen verreden worden. Zie de toeragenda voor de juiste data. MC Zuiderzee heeft een systeem bedacht waarbij iedere motorrijder zijn eigen tempo kan rijden, en toch niemand de weg kwijt raakt: Er wordt gereden met een vaste voor- en achterrijder. De motorrijder die direct achter de voorrijder rijdt, wijst bij de eerste afslag die wordt genomen alle andere rijders de genomen richting, en hij sluit weer in voor de achterrijder, als alle anderen zijn gepasseerd. Ieder jaar gaat MC Zuiderzee eind augustus een weekend weg. Een mooie gelegenheid om samen prachtige wegen in het buitenland te ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs op een woensdagavond of op een van de zondagen bij ’t Voorhuys, maak kennis met de leden van de motorclub en laat je het systeem nog eens goed uitleggen. Iedereen is welkom om eens met ons mee te rijden!
Info MC Zuiderzee Info MC Zuiderzee Lid worden klik hier voor het inschrijfformulier Lid worden klik hier voor het inschrijfformulier Verhaaltjes Verhaaltjes
Meer dan 40 jaar Motorclub Zuiderzee